Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

On 8:42 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in ,    No comments
Η ΟΜΑΔΑ ''ΑΡΤΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ'' ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΤΗΣ 28-10 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ,ΑΦΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ,ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΘΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ!
Σε αυτή την πλέον κρίσιμη στιγμή της Ιστορίας μας, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου να ορίσουμε εμείς το πεπρωμένο μας.
Στην πατρίδα μας έχει από καιρού βίαια καταλυθεί το Σύνταγμα γεγονός το οποίο κατεδείχθη με την από 24-11-2011 κατάθεση στην Βουλή των Ελλήνων δικογραφίας από την Ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία μελών της κυβέρνησης και 173 βουλευτών η οποία συγκαλύφθηκε από το σύνολο των μελών της ώστε να είναι και οι 300 υπόλογοι της εσχάτης προδοσίας ή της συνέργειας σε κακουργηματική αμέλεια. Συνέπεια της βίαιης αυτής κατάλυσης είναι τα παράνομα μνημόνια και κάθε είδους νομοθετήματα έκτοτε, το παράνομο καθεστώς της κατοχικής κυβέρνησης διότι μετείχαν και εξελέγησαν υπόλογοι εσχάτης προδοσίας , η εκ τούτων απορρέουσα σοβαρότατη απειλή καταπάτησης της εθνικής μας κυριαρχίας η οποία φαίνεται πως έχει ήδη εκχωρηθεί στους δανειστές και η πρωτοφανούς αγριότητας εκστρατεία αφανισμού και εξαθλίωσής μας.
Ύψιστο χρέος και καθήκον μας ,που απορρέει από το Σύνταγμα ,είναι πρωτίστως να επαναφέρουμε την Συνταγματική ομαλότητα και την εθνική και λαϊκή μας κυριαρχία.
Καλούμε όλους τους Έλληνες, χάριν του ύψιστου αυτού σκοπού, να συστρατευθούν σε ενιαίο μέτωπο, με την επίγνωση ότι δεν μας διαχωρίζει καμιά ξένη εγκάθετη ιδεολογία αλλά αντιθέτως μας ενώνει η κοινή μας κληρονομιά, το θεμέλιο του κόσμου, ο Ελληνισμός.
Μικρές η μεγάλες ομάδες, συλλογικότητες με ελληνοκεντρικό προσανατολισμό που απαρτίζουν φλεγόμενοι για την ελευθερία Έλληνες, καλούνται σε αυτή την Συνάντηση Ελλήνων να συμβάλλουν στην προσπάθεια ίδρυσης ενός
ενιαίου φορέα πολιτών, εστιάζοντας σε αυτά που ολοφάνερα μας ενώνουν και παραμερίζοντας στείρες αντιπαραθέσεις και προσωποκεντρικές αγκυλώσεις.
Συνοψίζοντας τα βασικά στοιχεία για τις αρχές ,τον σκοπό ,την οργανωτική δομή και τη συμμετοχή μας συμφωνούμε ότι:
1.Είμαστε Έλληνες ιθαγενείς, ελεύθεροι εκ φύσεως και καταγωγής, ανεξάρτητοι και αμέτοχοι από παντός είδους κομματικές και δογματικές δεσμεύσεις, στοές, λέσχες, τάγματα και λοιπές μυστικές οργανώσεις διαπλοκής πού στρέφονται κατά της ευημερίας του ανθρώπινου γένους.
2.Σκοπός μας είναι η αναζήτηση κάθε θεμιτού τρόπου για την αποκατάσταση της συνταγματικής ομαλότητας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Έπειτα, η επαναφορά της των Ελλήνων Πολιτείας, με την εγκαθίδρυση των αναγκαίων πολιτειακών δομών διοίκησης και θεσμών για την επίτευξη της συλλογικής ευδαιμονίας, σύμφωνα με τις αρχές του ελληνικού αξιακού συστήματος(Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα, Αφθονία, Υγεία, Παιδεία, Δημιουργικότητα, Επιστήμη, Φιλοσοφία).
3.Βασικό δομικό στοιχείο διοίκησης είναι οι ΔΗΜΟΙ των πολιτών όπου οι πολίτες, μέσω των γενικών και εκτάκτων συνελεύσεων, θα λαμβάνουν άμεσα όλες τις αποφάσεις.
Η συμμετοχή όλων των ενηλίκων και πνευματικώς υγιών πολιτών στα κοινά είναι επιβεβλημένη σε κάθε Δήμο και Περιφέρεια.
Η κεντρική διοίκηση καταρτίζεται μέσα από διαφανή εκλογική διαδικασία ανά την επικράτεια, με πολίτες ειδικευμένους και επιστήμονες στα ζητούμενα πεδία γνώσης των θεσμών και κατόπιν στελεχώνεται δια κληρώσεως και κυκλικής σύντομης θητείας.
Άμεση θα είναι η δυνατότητα των πολιτών να ελέγχουν και να ανακαλούν όποιον αυθαιρετεί και διαφοροποιείται για προσωπικό ή άλλο όφελος και η δέσμευση των περιουσιών των δημοσίων λειτουργών να είναι θεμιτή όσο διαρκεί η ευδόκιμη θητεία τους.
4.Θα εξετάσουμε άμεσα την ανάγκη να δράσουμε για την προάσπιση του Συντάγματος αναζητώντας την καταλληλότερη πρακτική και ειδικότερα σε συμφωνία με ότι διαμυνήει η ακροτελεύτια διάταξη (άρθρο 120,παρ.4) όπου ορίζει ότι «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων, που
δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Η συντονισμένη μας δράση για την αποτροπή πλειστηριασμών και των παράνομων τραπεζικών διεκδικήσεων, η άρνηση καταβολής όλων των παράνομων φόρων, η επανασύνδεση ηλεκτρικών συνδέσεων και η πολύπλευρη αλληλεγγύη προς όλους τους συμπολίτες μας που υποφέρουν είναι άμεσης προτεραιότητας και ανάγκης.
ΕΛΛΗΝΕΣ
Ας ομονοήσουμε και ας ενωθούμε μπροστά και ενάντια στην πρωτοφανή αυτή λαίλαπα και εχθρική κατοχή!
Η ώρα είναι τώρα και ο τόπος εδώ και είναι ιερός!
Προτεινόμενος τόπος της Συνάντησης Ελλήνων η Αθήνα και χρόνος το Σάββατο και η Κυριακή 24-25 Ιανουαρίου όπου θα γίνουν οι απαραίτητες εισηγήσεις και διαβουλεύσεις για όλα τα ζητήματα που αναφέρθηκαν ή θα αναδειχθούν καθώς και εκλογή συντονιστικής – οργανωτικής επιτροπής για τις περαιτέρω δράσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου