Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

On 7:16 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in , ,    No comments
Ακούγοντας την κ. Γεωργαντά, πραγματικά ένιωσα σαν να ήμουν μέσα στο μυαλό της ή το αντίστροφο. Εκτός από την δριμύτατη  κριτική της για την "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ", μιλά απλά επί της ουσίας, επί παντός επιστητού. Πες μου βρε Έλληνα επιτέλους... Θα συμμετάσχουμε κι εμείς σε όλο αυτό με την απάθειά μας και το δε βαριέσαι; Αν είχες μια ασθένεια όπως για παράδειγμα καρκίνο (μακριά από μας), δεν θα κινούσες γη και ουρανό να σώσεις την ζωή σου; Αν το παιδί σου είχε κάτι ανάλογο δεν θα κινούσες το σύμπαν ολόκληρο να το σώσεις; Νομίζεις ότι έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που συμβαίνει στην Πατρίδα μας και στους Έλληνες; Τότε γιατί δεν κινείς γη - ουρανό και σύμπαν για να το γιατρέψεις; Γιατί δεν δραστηριοποιείσαι όπως πολλοί άλλοι να γίνουμε περισσότεροι ή ακόμη καλύτερα να γίνουμε όλοι. Διαφωνείς οτι η Πατρίδα μας είναι βαριά άρρωστη και μας χρειάζεται; Σου το λέει αυτό ένας Έλληνας που δεν κάθετε σε ένα πληκτρολόγιο και γράφει μόνο, αλλά δραστηριοποιείται σύμφωνα με τις δυνατότητές του μαζί με πολλούς άλλους συμπολίτες μας όπου και όπως μπορεί. Κι αυτό γιατί κατάλαβα ότι χωρίς πατρίδα δεν υπάρχω. Και για να σωθεί η Πατρίδα μας δεν αρκεί να ασχολούνται μερικοί. Χρειάζεται όλοι να βάλουμε πλάτη. Η Πατρίδα μας η Ελλάδα υφίσταται μόνο γιατί υπάρχουν Έλληνες που την κατοικούν. 

Η Ζωή Γεωργαντά στην εκπομπή του Κώστα Ουΐλς την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 αναφέρεται στην περιβόητη «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» η οποία συνεστήθη με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και βρίσκεται υπό την εποπτεία του Βέλγου εμπειρογνώμονα (αλλά παντελώς άσχετου με τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού ζητήματος) Eric Toussaint.

Η κα. Ζωή Γεωργαντά είναι πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και καθηγήτρια της εφαρμοσμένης οικονομετρίας και παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου